Ajankohtaista

25.3.2011

Turhaan, aivan turhaan

Aivan turhaan on tv-kamerat asennettu paikoilleen jo tuntia ennen raveja. Toto-tv lähetys alkaa hyvissä ajoin ennen raveja ja kamera on suunnattu ratamaisemaan jossa hevoset lämmittelee muurahaisina. Tämänkin ajan kamera voisi seurata lämmityksiä.

Aivan turhaan on ravikilpailusäännöissä määrätty kuuluttamaan 15 sekunnin välein aika lähtöön viimeisen minuutin aikana ennen lähtöä. Tyhmempikin ohjastaja tajuaa lähteä jolkottelemaan lähtöpaikalle minuutti ennen lähtöä. Kaikessa ei tarvitse apinoida ruotsalaisia.

Aivan turhaan kuulutettiin väliajat joissain raveissa englanniksi kilometriaikoina kun Jodie Jamieson oli täällä viime keväänä turneella. Amerikan ukot kun ei ymmärrä mitään muuta kuin varttimaileja. Kun Finlandia-ajoon tulee seuraavan kerran rapakon takaa vieraita niin sama todennäköisesti toistuu.

Aivan turhaan kuulutetaan Vermossa tavallisissa raveissa ruotsiksi, montakohan suomen kielen taidotonta raveista tai toto-tv:n seuraajista löytyy?

Aivan turhaan tehtiin sääntömuutos koskien opetuslähtöjen mahdollisuutta ajaa lähtö jo maaliskuun alussa. Vaikka sääntömuutos ei ketään varmasti haittaakaan niin sääntövaliokunnalla lienee tärkeämpiäkin asioita joihin voisi energiansa käyttää. Muutama hassu heppu on tähän mennessä käyttänyt tilaisuutta hyväkseen ja ajanut opetuslähdön. Onpahan sekin aika pois tuomareilta, lähettäjiltä ja lämmitysajasta.

Aivan turhia on nämäkin jutut.

 

Jouni

 

Nevele Pride

Kansalle sitä mitä se tahtoo:

Jäniskevennys

Jäniskevennys!

 

 

Paluu etusivulle